Először nyiss velünk fiókot egy tetszőleges e-mail címmel és jelszóval. Ezután azonnal elkezdheted gyűjteni az ingyenes pénzvisszatérítéseket nemzetközi márkáknál és minőségi helyi kereskedőknél.

A regisztrációt követően egy számlaszámot hozunk létre a számodra. Ez lesz az egyedi azonosítód a rendszerünkben, amire minden kommunikációban hivatkozni fogunk.

Ezután egy aktiváló e-mailt küldünk a megadott e-mail címedre. A benne található linkre kattintva aktiválnod kell a fiókodat. Ettől kezdve bármikor bejelentkezhetsz az e-mail címeddel és jelszavaddal a honlapon vagy ha letöltötted, a cashback alkalmazáson keresztül.

 

A cashback gyűjtéséhez először add meg bankkártyád 16 számjegyű (PAN) számát. Ezután a pénzvisszatérítések elérhetővé válnak számodra bármelyik online vagy offline (bolti) Cashbackpoint kereskedőnél.

Hogy ne hagyj ki egyetlen pénzvisszatérítést sem, javasoljuk az összes bankkártyád regisztrációját. Tárolt adataidat banki szintű biztonsági rendszer védi, és bár a tranzakció információk megosztásra kerülnek köztünk és a kereskedők között, soha nem adjuk ki harmadik félnek. Ha nincs bankkártyád, megrendelheted a prepaid kártyánkat, amely már előre regisztrálva van a rendszerben.