Fontos, hogy online kereskedőtől való vásárlás előtt bejelentkezz a honlapunkra, máskülönben a cashback nem elérhető számodra. Válaszd ki a kereskedőt akitől vásárolni akarsz, majd klikkelj a „Vásárlás Online” linkre. Ha nem követed ezeket az utasításokat, akkor kikerülöd a tranzakció követési folyamatot és ezáltal nem kapsz cashback jutalmat. Rákereshetsz egy bizonyos kereskedőre vagy kulcsszóra, vagy használd a bal oldalon található Gyorslinket ahol kategóriák szerint böngészhetsz a kereskedők között. Amikor rákattintasz egy kereskedőre, a legördülő menüben található „Vásárlás” gombra kattintva eljutsz a kereskedő honlapjára. A „Vásárlás” gombra kattintással elindul a tranzakció nyomon követése a cashback jutalmad regisztrálása érdekében. A kereskedő honlapja egy új ablakban nyílik meg és onnan kezdve egyszerűen vásárolj a szokásos módon.

 

Vedd figyelembe, hogy a kereskedők honlapján az árak ugyanazok, mint bármely más vásárló számára, de te megkapod a meghirdetett cashback jutalmadat, amint a számlázási osztály begyűjtötte a tranzakciós jelentéseket és a marketing díjakat attól a kereskedőtől. Cashback egyenleget ennek megfelelően frissül. Pénzvisszatérítésed van amikor azonnal jóváhagyásra kerül, van amikor „Feldolgozás alatt” levőként jelenik meg legfeljebb 60 napig.

 

Alkalmanként vásárlás után visszaválthatsz egy terméket, vagy nem vagy megelégedve egy szolgáltatással és fizetési problémák léphetnek fel. Ebben az esetben a tranzakció visszavonásra kerül, ami a cashback jutalom visszavonásához vezet.