Más jutalmazási rendszerek eltérően cashbackAPP soha nem korlátozza, hogy mennyi cashback jutalmat lehet gyűjteni. Minél többet költesz, annál többet gyűjthetsz.


A kereskedők korlátozhatják a cashback jutalmak más ajánlatokkal való együttes igénylését, mint például utalványok vagy kuponok.

 

Ha bármilyen kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba a support@cashbackapp.hu e-mail címen, vagy ellenőrizd az esetleges további Általános Szerződési Feltételeket a kereskedő által biztosított cashback jutalmakról.


FIGYELEM - Időről időre kereskedők megváltoztathatják a meghatározott cashback összeget vagy százalékos jutalmat. CashbackAPP mindig törekszik arra, hogy bármilyen változásról előzetesen értesítsen, de kérjük vedd figyeleme, hogy nem fogadhatunk el egy korábbi időszakra érvényes cashback mértéket. Csak a kereskedő által a tranzakció idejére meghatározott cashback mértéket tudjuk folyósítani. Bizonyos termékekre nem adható pénzvisszatérítés. Mindent megteszünk, hogy figyelmeztessünk az ilyen kivételekről.


Felhívjuk a figyelmedet, hogy jelenleg csak érvényes magyarországi postai lakcímmel rendelkező személyeknek kínálunk tagságot.